3 modele 3D care vor oferi un aspect unic oricărui hotel sau restaurant

3 modele 3D care vor oferi un aspect unic oricărui hotel sau restaurant

Un interior fără tablouri, piese de artă sau decorațiuni este un interior lipsit de personalitate. În ziua de astăzi arta reprezintă un mod de exprimare pentru majoritatea oamenilor, de aceea folosindu-ne de mici trucuri restaurantul sau hotelul tău poate degaja un aer familiar care să le ofere clienților o experiență plăcută.

Echilibrul perfect în decorare poate fi obținut destul de greu dacă alegi să nu te consulți cu un specialist. Alegerea obiectelor decorative, echilibrul cromatic, încadrarea în spațiu dar și armonizarea fiecărui obiect cu stilul pe care dorești să îl abordezi, reprezintă o adevărată provocare atunci când te decizi să decorezi hotelul sau restaurantul.

Având în vedere faptul că fiecare element trebuie să stabilească atmosfera și starea de confort a clientului, dar care să rămână întipărit în memoria acestuia drept un element fascinant și cu bun gust.

Astfel o idee inedită pentru decorarea casei tale îl reprezintă modelele 3D care cu siguranță vor oferi un aspect unic fiecărui hotel sau restaurant.

Panourile în relief devin tot mai populare în decorarea pereților interiori. Datorită versatilității lor, o mare selecție de texturi, modele și soluții de culoare, panourile 3D pentru pereți se vor potrivi armonios în interiorul oricărui stil și design. Atât modelul de tip hexagonlingo sau fursec eprezintă un impact vizual plăcut, schimbând atmosfera încăperii.

Acestea transformă radical încăperea restaurantului sau a hotelului care la început avea un aer rece și nefamiliar, fiind în același timp un detaliu modern, având forța de-a conferi volum și o imagine vizuală deosebită.

Aplicarea plăcilor cu model 3D este o soluție rapidă și ușoară dacă încă ești indecis și îți dorești un punct central cu un impact vizual mare. Părerea clientului este cea mai importantă, iar atmosfera pe care o degajă hotelul sau restaurantul tău încă de la intrare este un factor important. Mici elemente de decor transformă spațiul într-o frântură din povestea fiecărei persoane care pătrunde.

Originalitatea este pariul câștigător atunci când vorbim de amenajarea locației. Un bar amenajat cu forme circulare, o recepție care se poate face remarcată printr-un decor cu flori tridimensionale sau pereții unei camere de hotel placați cu pătrate în relief îi ajută pe oaspeți să rămână în memorie cu un sentiment plăcut. Cu siguranță ei o să recomande hotelul sau restaurantul prietenilor lor.

Placile 3D din beton fin vin cu avantajul de a crea suprafețe unice și de impact cu minim de efort, fiind o soluție arhitecturală modernă în amenajarea hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor sau a barurilor. Dar care în același timp pot fi încadrate cu ușurință în tematica fiecărui restaurant sau hotel fără a crea un dezechilibru între elemente. Prin alăturarea elementelor de mobilier se pot crea efecte inedite fără a aglomera spațiul.

Montajul efectiv al plăcilor decorative pentru pereți este foarte simplu fiind ușor de realizat atât de profesioniști, cât și de persoane cu puține abilități de meșter. Pentru un impact și mai mare, o soluție este decorarea plăcilor; aceasta se poate face cu o gamă largă de vopsele, care pot fi din lac, siliconice sau acrilice. Nu necesită un adeziv special, fiind potrivit cel pentru plăcile ceramice.

Astfel dacă în mod clasic finisarea suprafețelor interioare se realizează cu sistemul de gleturi, iar decorarea cu ajutorul vopselei lavabile, acum exista si alte soluții moderne.

Plăcile cu modele 3D reprezintă soluția perfectă la care poți apela pentru un rezultat uimitor garantat.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: